Gyermeket vár új férjétől Kate Winslet

A 37 éves színésznő tavaly decemberben, teljes titokban ment hozzá a Virgin amerikai űrturisztikai cég tulajdonosának unokaöccséhez, Ned Rocknrollhoz. A terhesség hírét a színésznő szóvivője is megerősítette.

A pár 2011 nyarán ismerkedett meg, egy évvel később már el is jegyezték egymást, és tavaly decemberben egy titkos New Yorki szertartások össze is házasodtak. A ceremónián csak a legjobb barátok és persze a színésznő gyerekei voltak jelen, a menyasszony tanúja pedig nem más volt, mint a Titanic-beli partnere, Leonardo DiCaprio.

Ezüst és arany: Kate Winslet
British actress Kate Winslet poses at the 82nd Academy Awards in Hollywood March 7, 2010. REUTERS/Mario Anzuoni (UNITED STATES) (OSCARS-ARRIVALS - Tags: ENTERTAINMENT SOCIETY)

Az ifjú férj, Ned Rocknroll a Virgin-alapító Sir Richard Branson unokaöccse, és üzletemberként dolgozik a Branson-vállalatban. A milliárdos nagybácsi nem mással, mint egy űrutazásal lepte meg a friss házasokat, de a gáláns ajándékot nemcsak nászajndékba szánta: a színésznős 2011 nyarán Branson karibi-szigeteki birtokán vendégeskedett, amikor egyik éjjel a trópusi vihar egyik villámcsapása lángra lobbantotta a villát, ahol az egész család aludt. A vendégek között volt a tulajdonos 90 éves édesanyja és 29 éves lánya is, akiknek Kate segített kimenekülni a lángok közül. Branson már akkor meg akarta hálálni a színésznő tettét, ám végül Ned javaslatára nászajándékba kapták az ingyenes űrutazást.

Kate azonban alighanem el fogja halasztani a 124 ezer font értékű, két órás utazást, ugyanis éppen harmadik gyermekével várandós. A gólyahírt a színésznő szóvivője erősítette meg a People Magazinnak, azt egyelőre nem tudni, Kate pontosan hányadik hónapban jár, de a kicsit valamikor az év végére várják.

A színésznőnek már két gyermeke van korábbi házasságaiból: a 12 éves Mia Honey apja a filmrendező Jim Threapleton, akivel 1998 és 2011 között voltak házasok, míg Sam Mandes-zel való kapcsolatából született a most 10 éves Joe.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.