Gyerekrajzok díszítették Angelina Jolie menyasszonyi ruháját

Az Oscar-díjas színésznő igazán egyedi ruhát viselt a nagy napon: a csodás Versace szatén ruhát és a fátylat is a sztárpár gyermekeinek rajzai tették különlegessé.

Angelina és Brad egy szupertitkos franciaországi esküvőn kelt egybe augusztus 23-án. A szertartáson mindössze húsz ember vett részt, a színészpár testvérei, azok szűk családja és természetesen hat közösen nevelt gyerermekük. A házassági engedélyeket egy kaliforniai bírótól szerezték be, ugyanez a bíró adta össze őket aztán a kis, Chateau Miraval-i kápolnában.

A lagzi részleteit olyannyira sikerült titokban tartani, hogy az is csak most derült ki, a 39 éves színésznő milyen ruhát viselt. Azt sejteni lehetett, hogy Angie nem hagyományos öltözéket fog választani, de ilyen rendkívülire talán senki sem gondolt.

Az esküvőn fontos szerep jutott a pár gyermekeinek, Angelináék már korábban elmondták, elsősorban az ő kívánságaikat tartják szem előtt az esemény szervezésekor. "Végső soron ők lesznek az esküvőszervezőink. Így tehát Disney lesz vagy paintball" - viccelődött akkor a színésznő.

Angelinát két kisfia, Maddox és Pax kísérte az oltárhoz, Zahara és Vivienne virágszirmokat szórt, míg a gyűrűket Shiloh és Knox vitte. A People és a Hello magazin által közölt első hivatalos fotók szerint az A-vonalú, húzott mellrészű, vékony vállpántos ruha egyszerű eleganciát képviselt, a hátulján és a menyasszonyi fátylon lévő gyerekrajz-applikációk azonban bohémmá és nem utolsó sorban egyedivé tették - írja a The Huffington Post.

A karikagyűrűket amúgy ugyanaz az ékszerész készítette, akitől Brad Pitt annak idején megrendelte szerelme mesés eljegyzési gyűrűjét.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.