Gyerekeket molesztált egy 34 éves tornatanár

Szexuálisan molesztálta a rábízott gyerekeket egy csepeli bentlakásos iskola tornatanára – írja a Blikk. Az információt a Fővárosi Főügyészség is megerősítette.

– Az illetékes kerületi ügyészség indítványozta a XXI. kerületi általános és szakközépiskola egyik tanárának előzetes letartóztatását, felügyelete alatt álló személy sérelmére elkövetett szexuális erőszak bűntettének megalapozott gyanúja miatt – idézi a Blikk Bagoly Bettinát, a Fővárosi Főügyészség sajtószóvivőjét.

Két hete kiderült ugyanis, hogy egy csepeli bentlakásos iskolában az egyik tornatanár szexuálisan bántalmazta a rábízott diákokat. A szülőket egy hete rendkívüli szülői értekezletre hívták, akkor az iskola vezetése azt mondta, a 34 éves pedagógus bántalmazta a diákokat, ezért elküldték az iskolából, és azt ígérték, hogy a későbbiekben mindenről tájékoztatják őket - mesélte a lapnak az egyik anyuka, aki csütörtökön utólag tudta meg, hogy 8 és 10 éves fiait aznap a rendőrök – pszichológusokkal – órákig faggatták arról, hogyan molesztálta őket a tornatanár.

– Először két éve egy táborban nyúlt a fiamhoz, és azóta ki tudja még hányszor – állította az anya, akinek gyermekei a család nehéz anyagi körülményei miatt kerültek a bentlakásos iskolába. Így a testvérek ideiglenes gyámja is az egyik iskolai nevelő.

Az iskola a Blikk kérdéseire a gyerekek érdekeire hivatkozva egyelőre nem válaszolt.

A BRFK bűnügyi főosztály gyermek- és ifjúságvédelmi osztálya nyomozást indított.

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.