A járdán gázolt el négy gyalogost a 23 éves nő

Egy 23 éves budapesti nő a Hild térnél felhajtott a járdára és a bicikliútra. Négy embert gázolt el, kettejük állapota súlyos.

A Hír24 azt írja, a balesetet az okozhatta, hogy a sofőr, miután ráhajtott a járdára, véletlenül a gázra taposott a fék helyett.

A Cink riporterének beszámolója szerint az autó a Hild térnél felment a járdára és a bicikliútra, „és vagy 200 méteren át letarolt mindent, pár kisebb-nagyobb oszlopot is kidöntve”. Az egyik szemtanúra hivatkozva azt írják, a sofőr egy fiatal nő volt, aki rosszul vette be a kanyart, és a végén kiugrott a kocsiból, úgy kellett feltartóztatni.

Valics Dezső, az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) sajtóügyeletes az MTI-vel közölte, a balesetben összesen öt, 20-25 év közötti nő sérült meg. Négyen könnyebb, egyikük súlyosan sérülést szenvedett, a helyszíni ellátásuk után kórházba vitték őket.

A rendőrség a honlapján azt írta, hogy a gázoló egy 23 éves budapesti nő, aki szintén megsérült. Az autó több, parkolást gátló oszlopot és közlekedési jelzőtáblát is kidöntött, majd egy villanyoszlopnak ütközve állt meg.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.