Guillermo del Toro Simpsons-főcímet készített

Az új évad halloweeni részének főcímében del Toro felsorakoztatja teljes életművét, a Hellboyon át A faun labirintusáig, de feltűnik néhány Hitchcock-klasszikus és persze a legnépszerűbb szörnyek is.

"Lisa a kanapén át egy másik világba zuhan, olyan az egész, mint az Alíz Csodaországban című filmben, de itt a főhős a A faun labirintusából ismert Ofélia ruháját viseli. Viszont ahelyett, hogy az órisási varangy mellett landolna, a Futurama sorozat Hypnotoad-ja mellé ér" - idézi a brit Metro a rendezőt.

Mint mondja, a főcímben megjelenő szereplőket egytől egyig szereti, kezdve a Simpson család karaktereitől a horrorfilmek szereplőiig. Feltűnik Frankestein, a Pokolfajzat, az egyszemű szörny, de vannak zombik is, sőt, Hitchcockot és a madarait is láthatjuk.

Ez a böngésző nem támogatja a flash videókat

A héten röppent fel a hír, hogy a közkedvelt főszereplők közül valaki távozik az élők sorából 25. vagy 26. évadában. A tévésorozat executive producere, Al Jean nem nevezte meg távozó karaktert, de annyit elárult, hogy az a színész, aki a szereplőnek a hangját adja, Emmy-díjat kapott alakításáért. Ez nem szűkíti le túlságosan a kört, ugyanis a sárga családról szóló sorozat főbb szereplőit, köztük a Bartot, Lisát, Homert és Marge-ot megszólaltató színészek már mind megkapták az elismerést. 

 

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.