Gregor Bernadett énekel Vona Gábornak

A színésznő egy Karádi-dalt ad elő a Jobbik október 23-i megemlékezésén. A fellépés kapcsán azt mondta, ha más párt hívja, akkor is igent mond.

Az ATV emlékeztet, hogy a Jobbik augusztus végi, szigorúan titkos rendezvényén Vona Gábor 150 fős közönség előtt tartott előadást Tapolcán. A meghívottak között neves értelmiségiek, művészek, sportolók és egyéb celebritások is szerepeltek. Ott volt például Gregor Bernadett mellett Harsányi Gábor, Koltay Gábor, Steinmetz Ádám és Rafay Ernő.

Vona a rendezvényen gyakorlatilag arra kérte az értelmiséget, segítsék a Jobbikot a kormányra kerülésben. Cserébe a képességek szerinti „felemelkedés” lehetőségét ígérte.

Gregor a férjével együtt részt vett a találkozón. Az színésznő akkor azt mondta, azért ment el a rendezvényre, mert meghívták, ugyanúgy, ahogy most is tették. Egy Karádi-dalt ad elő a Jobbik október 23-i megemlékezésén. Hozzátette, hogy magyar állampolgárként a kíváncsiság miatt vállalta el a felkérést, ha más párt hívná, akkor is elmenne.

„Nem léptem be a pártba” – hangsúlyozta a színésznő.

Gregor a Jobbik rendezvényén többek között olyan előadókkal lép majd fel, mint Rudán József, a Dinamit zenekar énekese, vagy Sziva Balázs, a Romantikus Erőszak frontembere. A párt megemlékezését a Corvin közben tartják, a rendezvény főszónoka Vona lesz.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.