Gránátok és bomba Budapesten

Előbb 21 német repeszromboló gránátot találtak egy VIII. kerületi építkezésen, majd tüzérségi eszközt a X. kerületben. A gránátokat rendben elszállították, de a másik helyen kiürítették a környék lakóházait és egy benzinkutat.

Elszállították a tűzszerészek a második világháborús német repeszromboló gránátokat a VIII. kerületi Elnök utcából; összesen 21 darabot találtak. Az utcában folyó építkezésen egy munkagép fordította ki a rozsdás fémdarabokat a földből.

Munkagödör látható az Elnök utcai volt Elegant Ruhagyár udvarán a VIII. kerületi Elnök utcában, ahol építkezés közben a második világháborús német repesz-romboló gránátokat találtak

Újabb második világháborús tüzérségi eszközt találtak szombaton Budapesten, ezúttal a X. kerületben; két lakóházat érint a körzetzárás. A tűzszerészek még vizsgálják, hogy pontosan mit találtak a Gőzmozdony utca és a Sibrik Miklós utca kereszteződésében, egy építkezésen.

A szakemberek úgy határoztak, hogy kétszáz méteres sugarú körben lezárják a területet, ami két lakóházat, egy benzinkutat és két közértet érint.

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.