Gordon Brown brit miniszterelnök a legrosszabbul öltözött híresség

Brown mellett Nicolas Sarkozy sem végzett előkelő helyen. A GQ magazin olvasói szerint a legstílusosabban a Twilight-filmekből ismert Robert Pattinson öltözködött 2009-ben.

Idén is megszavazták a legrosszabbul és a legjobban öltözött férfisztárok listáját a GQ olvasói. A legrosszabbul öltözött híresség a brit miniszterelnök lett. „Brown minden, csak nem a kifinomult brit stílus megtestesítője" - olvasható a GQ magazinban.

Hasonlóan rossz helyen végzett az összesítésben Nicolas Sarkozy. A francia elnök a legrosszabbul öltözöttek listáján a harmadik lett: többek között magas cipősarkai miatt kritizálták, mondván „ahelyett, hogy a termetével foglalkozik, több időt áldozhatna a stílusára".

Az extrém frizurájáról is ismert londoni polgármester, Boris Johnson a negyedik, Kim Dzsong Il észak-koreai vezető pedig a kilencedik lett a negatív listán.

Legjobb ízlésű férfinak Robert Pattinsont, a Twilight-filmek egyik főszereplőjét választották az olvasók. Pattinson tavaly még csak a 39. helyen végzett, idén azonban őrá szavaztak a legtöbben. „Hihetetlenül elegáns és inspiráló. A mai férfi esszenciája" - nyilatkozta Pattinsonról Domenico Dolce és Stefano Gabbana olasz divattervezőpáros.

Pattinsont a legjobban öltözött férfiak listáján a Thake That zenekar tagjai, az Artcic Monkeys együttes énekese, Daniel Craig színész és David Beckham focista követik.

 

Robert Pattinson, a Twilight-vámpírfilmek sztárja
Actor Robert Pattinson, star of the new film "The Twilight Saga: New Moon" poses at the film's Los Angeles premiere November 16, 2009. REUTERS/Fred Prouser (UNITED STATES ENTERTAINMENT)
Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.