Gönczi Gábor váltja Azurák Csabát a TV2-n

Gönczi Gábor átszerződött a TV2-höz. A Fókusz szerkesztő-műsorvezetője és arca az RTL Klub indulása óta volt a csatornánál, most Azurák Csabát váltja a Tényekben.

Blikk információi szerint Gönczi átigazolása nem véletlen. A nemrégiben kinevezett hírigazgató, Kökény-Szalai Vivien kifejezett kérése volt az RTL-es arc megszerzése. Gönczi Gábor ezentúl teljesen új szerepben tűnik fel a képernyőn, a Tényeket vezeti majd.

A bulvárlap egy neve elhallgatását kérő forrásra hivatkozva azt írja, hogy Gönczit már régóta környékezték Andy Vajna tévéjétől, de egészen eddig ellenállt. Gönczi Gábor egyelőre nem reagált a híresztelésekre.

Az RTL arca kiemelt pozíciót kap, Azurák Csaba helyére kerül, és Pachmann Péter lesz a váltótársa. Azurák az Origónak megerősítette a váltást, ugyanakkor hozzátette, hogy korábban ő is egyeztetett távozásáról Dirk Gerkens vezérigazgatóval. Azurák egy új háttérműsort kap, és amellett nem jutna elég energiája a Tényekre.

A csatorna kedden délután közleményben erősítette meg Gönczi érkezésének hírét, egyúttal bejelentve Szebeni István "visszaigazolását" is. Szebeni István nyolc év után tér vissza a TV2 képernyőjére, ahol korábban az Aktív és Magellán műsorvezetőjeként dolgozott. Ezután a Mokkában láthatjuk viszont.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.