Gödöllői késelés: elfogatóparancsot adtak ki a gyanúsított rendőr ellen

Elfogatóparancsot adott ki a rendőrség az ellen a hivatásos rendőr ellen, aki a gyanú szerint megkéselt és viperával többször megütött egy férfit szerdára virradóra egy gödöllői szórakozóhelyen. Az ügyészség életveszélyt okozó testi sértés bűntett kísérlete miatt rendelt el nyomozást.

Szende Gyulának, a Pestvidéki Nyomozó Ügyészség vezetőjének korábbi tájékoztatása szerint a Készenléti Rendőrség állományának egyik tagja, F. I. egy baráti társasággal szórakozott, amikor összeszólalkozott egy másik társaság tagjával.

A vita után a rendőr elhagyta a helyiséget, de később visszatért egy bozótvágó késsel és egy viperával. Ezekkel az eszközökkel többször megvágta, illetve megütötte a korábban vele vitába keveredő embert, majd ismeretlen helyre távozott - tette hozzá a nyomozó ügyészség vezetője.

Az MTI úgy tudja, hogy a szórakozóhely a helyi egyetem közelében található kocsma, a késelő rendőr pedig gödöllői lakos.

A rendőrség jelenleg is nagy erőkkel keresi a bűncselekmény gyanúsítottját, de egyelőre sem a lakásán, sem ismerőseinél, sem másutt nem találják, ezért elfogatóparancsot adtak ki ellene, miközben zajlik a tanúk meghallgatása - fűzte hozzá a vezető ügyész.

Közlése szerint a könnyű sérüléseket szenvedett sértettet kórházba szállították, majd ellátása után kiengedték, és már ki is hallgatták.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.