Gisele Bündchen a legjobban kereső topmodell

Gisele Bündchen a legjobban kereső topmodell a Forbes szerint, a lap 42 millió dollárra becsüli a brazil szépség elmúlt egy évben szerzett keresetét.

A 32 éves modell olyan cégek arca, mint a H&M, a Chanel és a David Yurman. A legtöbb pénzt azonban a saját nevével jelzett termékek révén keresi: fehérneműket, kozmetikumokat és papucsokat dobott a piacra.

Gisele Bündchen már korábban is szerepelt a Forbes listáján, egyedül is, valamint férjével, Tom Brady amerikaifutballistával közösen a legjobban kereső párok összesítésében.

A topmodellek kereseti listáján Miranda Kerr a második 7,2 millió dollárral. Ő a Quantas légitársaság, a Mango és a Victoria's Secret arcaként tudhat magáénak jól fizető szerződéseket.

A harmadik helyet Adriana Lima szerezte meg 6 millió dollárral. Az élmezőnyben szerepel még a 39 éves Kate Moss (5,7 millió dollár), Liu Ven (4,3 millió), Hilary Rhoda (4 millió), Carolyn Murphy (3,6 millió), Joan Smalls (3,5 millió), Candice Swanepoel (3,3 millió), valamint Lara Stone (3,2 millió).

Gisele Bündchen a leggazdagabb szupermodell.
New York, 2005. november 10. Gisele BUNDCHEN brazil manöken a kifutón a Victoria's Secret divatbemutatóján New Yorkban 2005. november 9-én. A neves manökenek részvételével megtartott showműsort december 6-án közvetítik. (MTI/AP/Stephen Chernin)
Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.