Gera lett Gesztesi mentora

Gera Zoltán válogatott labdarúgó szellemi vezetőként segít Gesztesi Károlynak, hogy talpra álljon. A focista nemrég a színészhez hasonlóan padlóra került.

- Nem könnyű ötvenkét évesen egyik pillanatról a másikra megváltozni, de gyülekezetünkben sokaknak sikerült, ahogy Gera Zolinak is - mondta a Blikknek Németh Sándor, a Hit Gyülekezetének lelki vezetője. Gera Zoltán most Gesztesi Károly „őrangyala" lesz, mivel Németh szerint Angliában is sok futballistának igyekezett segíteni keresztényként.

A szellemi vezető szerint fontos, hogy Gesztesinek olyan pártfogoltja legyen, aki hiteles példakép lehet számára. Gera pont ilyen. A focista fiatalon otthagyta az iskolát, majd utcagyerekként a drogok rabja lett. Innen került aztán a Hit Gyülekezetéhez.

Németh szerint most Gesztesi is valami hasonló helyzetbe került. A lelki vezető szerint nehéz megmondani, mennyi időre lesz a színésznek szüksége, hogy megküzdjön a démonaival. Németh ugyanakkor megjegyezte, a színészben megvan az elszántság a változtatáshoz.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.