George Clooney a lesifotósok miatt adja el comói villáját

George Clooney megválna a Comói-tó partján birtokolt gyönyörű villájától - tudta meg az olasz sajtó, mely szerint az amerikai színész a villát ostromló lesifotósoktól akar menekülni.

Nem tudni, mennyit kér Clooney az általa tíz évvel ezelőtt Laglióban vásárolt 18. századi villáért, mint ahogy az sem ismert, jelentkezett-e már vevő a tó partján álló Villa Oleandráért.

A lapok szerint Clooney csak a villát hagyná el, de a Comói-tavat nem, a környéken ugyanis további négy ingatlant birtokol
Photographers and cameramen focus on Villa Oleandra, the home of U.S. movie star George Clooney, in the northern Italian lakefront hamlet of Laglio March 17, 2006. Rumours that Hollywood sweethearts Angelina Jolie and Brad Pitt could marry on the shores of Lake Como this weekend have transformed even quiet Italian villagers into star-struck gossip fans. REUTERS/Max Rossi

Az olasz újságok csak abban biztosak, hogy a színész a lesifotósok miatt akar megválni "szeretett villájától". Ahogy ugyanis feltűnik észak-olasz birtokán, a paparazzók megszállják a környéket. Reggeltől estig, sőt még éjszaka is készenlétben állnak a villa kapujánál, hátha lencsevégre tudják kapni Clooneyt és a nála tartózkodó hírességeket. Fotósok vannak a tavon is, bérelt hajókról pásztázzák objektívükkel a villát és a kertet.

A hírek szerint a színész barátnője, Stacy Kleiber vette rá Clooneyt a villa eladására.

"Nem hiszem, hogy mi lennénk a felelősök. Clooney közéleti személy, ráadásul újságíró fia, tudja, mivel jár a nyilvános szereplés. Mi csak a munkánkat végezzük, és kizárólag a villa területén kívül fotózunk. Ha túlzásba vinnénk és Clooney elköltözne, mi veszítenénk többet" - mondta Pier Paolo Ferrero, olasz fotóriporter, aki 2004 óta fotózza a Villa Oleandra lakóját.

Ferrero elismerte, két héttel ezelőtt magára haragította a színészt, aki vízzel teli zacskót vágott hozzá.

A lapok szerint Clooney csak a villát hagyná el, de a Comói-tavat nem, a környéken ugyanis további négy ingatlant birtokol.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.