George Clooney sármja eltörpül a gorilláé mellett

Egy jóképű gorilláért vadulnak meg a nők Japánban. Shabaninak, a Higashiyama Állat- és Növénykert lakójának naponta több száz látogatója van.

A főemlős rajongói mindent megtesznek, hogy a szerintük vonzónak tartott gorilla szemébe nézzenek. Gondozói elmondták, az állat nem csak a japán nők körében népszerű. A tizennyolc éves gorillának két felesége is van, Aiva és Nene, akikkel együtt nevelik kölykeiket.

Shabanit naponta több százan látogatják, és a róla készült fotók már a világhálót is bejárták. A CNN szerint a gorilla sármját már egyenesen az amerikai színészéhez, George Clooney-éhoz hasonlítják.

 

 

Isikava Takajusi, az állatkert szóvivője a CNN-nek elmondta, hogy néhány hete figyeltek fel a gorilla körül kialakult nagy felhajtásra, de Shabani internetes népszerűsége teljesen váratlanul érte őket. Isikava hozzátette, hogy bár a főemlős tisztában van népszerűségével, semmit nem változott a viselkedése. Nagyon jól kezeli, hogy szupersztár.

Shabani egyébként Hollandiában született, és 2007-ben került a japán állatkertbe. Ha emberi években számoljuk, akkor a főemlős valahol a 30-as évei közepén járhat.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.