Gázrobbanás Szentesen: életveszélyben egy nő

A robbanás miatt összedőlt a ház. A tűzoltók a romok alatt egy 61 éves nőt találtak. Öt másik ház is megrongálódott.

Gázrobbanás miatt összedőlt egy ház péntek délután Szentesen. A robbanásban egy nő életveszélyesen megsérült.

A szentesi Táncsics utca, ahol gázrobbanás miatt összedőlt egy ház
Szentes, 2011. március 4. Tűzoltók beszélgetnek Szentesen, a Táncsics utcában, ahol gázrobbanás miatt összedőlt egy ház. A romok alatt egy 61 éves nőt találtak, aki súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett. A robbanás következtében öt további ház megrongálódott. A szomszédos házak ablakaik kitörtek, a tetőn levő cserepek elmozdultak, de ezek az épületek nem váltak lakhatatlanná, így nincs szükség kiköltöztetésre. MTI Fotó: Donka Ferenc

A Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtószóvivőjének tájékoztatása szerint nem sokkal délután két óra előtt kapták a tűzoltók a riasztást. A helyszínre érve látták, hogy a ház összedőlt. A romok alatt egy 61 éves nőt találtak, aki súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett.

A robbanás után egy kerékpározó férfi az épülethez hajtott, hogy segítsen, de elesett az udvaron és megsérült, ezért őt is kórházba vitték a mentők.

Öt másik ház is megrongálódott

A robbanás miatt öt másik ház is megrongálódott. A szomszédos házak ablakai kitörtek, a tetőn levő cserepek elmozdultak, de ezek az épületek nem váltak lakhatatlanná, így nincs szükség kiköltöztetésre. A szentesi polgári védelmi kirendeltség segítségével a tűzoltók fóliákkal végzik az ideiglenes javításokat. A tűzoltóság szakértő bevonásával vizsgálja a robbanás körülményeit.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.