Gázrobbanás Veszprémben - Életveszélyes az egyik sérült állapota

Gázrobbanás történt egy veszprémi autószerelő-műhelyben a Pápai úton, a balesetben súlyos, életveszélyes égési sérüléseket szenvedett egy férfi.

Súlyos, életveszélyes égési sérüléseket szenvedett egy férfi, amikor gázrobbanás történt egy veszprémi autószerelő-műhelyben kedden a Pápai úton – közölte az Országos Mentőszolgálat mentésvezetője az MTI-vel.

Kütsán Krisztina hozzátette: az 52 éves férfit a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórház égésplasztikai osztályára szállították. A balesetben megsérült másik, 35 éves férfit súlyos sérülésekkel vitték a veszprémi kórházba.

A Pápai úton lévő benzinkút melletti műhelyben a robbanás miatt keletkezett tüzet eloltották, a baleset okait szakértők bevonásával vizsgálják - közölte Somlai Lajos, a Veszprém Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ügyeletese.

Orsós Károly, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője arról tájékoztatta az MTI-t, hogy a gázrobbanás a Pápai úton lévő benzinkút melletti épületben történt, a balesetben az épület egyik oldalfala kiszakadt. A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai megkezdték a helyszíni szemlét – tette hozzá.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.