Postást vert London olimpiai bajnoka?

A rendőrség garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt előállította és gyanúsítottként hallgatta ki Pars Krisztián kalapácsvető olimpiai bajnokot - adta hírül a távirati iroda.

A rendőrség garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt előállította és gyanúsítottként hallgatta ki Pars Krisztián kalapácsvető olimpiai bajnokot - erősítette meg a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI érdeklődésére.

Leibinger Eszter közölte: "P. K. szombathelyi lakos ellen szabadlábon hagyása mellett a Szombathelyi Rendőrkapitányság folytat eljárást".

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a férfi péntek délután egy szombathelyi posta előtt - előzetes szóváltást követően - bántalmazott egy postai alkalmazottat, aki az elsődleges orvosi vélemény szerint nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett - fűzte hozzá a szóvivő a rendőrségi közleményben. A hírt a nyugat.hu értesülése alapján az index.hu is közölte.

Az olimpiai bajnok a nyugat.hu hírportálnak nyilatkozva tagadta, hogy hozzáért volna a férfihoz, aki a tudósítás szerint látleletet vetetett fel a helyi kórházban. A sportoló elmondása szerint rossz helyen parkolt autójával, elállta egy postásautó útját, amely szeretett volna behajtani az egyik szombathelyi postahivatal udvarára. A parkoló autóban várakozott barátnője, akivel a postai alkalmazott tiszteletlenül beszélt, emiatt keletkezett a szóváltás.

A portál úgy tudja, a sportolót a készenléti rendőrség emberei vitték be, bilincs nélkül. Szombat késő este már nem sikerült elérni Pars Krisztiánt a rendőrségi kihallgatása után, információik szerint Pars Krisztián szombaton hajnalban repülőre ül és egy észak-afrikai országba megy szüleivel pihenni.

Az MTI tudósítója nem tudta elérni telefonon Pars Krisztiánt.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.