Gamauf Jánosné: A fiam nem ismerte a gyilkost

Az RTL Klubnak nyilatkozó Gamauf Jánosné szerint fia és az alsóörsi támadó nem ismerték egymást, a szerelemféltésről szóló mendemondák nem igazak. A kedd éjszaka történt gyilkosság rendőráldozatának édesanyja azt mondta: tudomása szerint teljesen más irányban folyik a nyomozás.

Az Alsóörsön megölt 29 éves rendőr édesanyja arról nyilatkozott az RTL Klub műsorának, hogy fia nem ismerte a támadóját, s nem igazak azok a sajtóértesülések, amelyek a szerelemféltést jelölték meg a gyilkosság feltételezett indítékaként.

- Először és utoljára nyilatkozom, mégpedig azért, hogy megvédjem a halott fiam emlékét - mondta Gamauf Jánosné, és azt is elmondta, "teljesen más irányba folyik a nyomozás, és úgy néz ki, hogy a rendőrség eredményre jutott." Hozzátette, további részleteket nem árulhat el. Annyit mondott, "majd meg fognak lepődni, amikor lezárják a nyomozást..."

Az áldozatul esett rendőr édesanyja azt is elmondta, nem igaz, hogy fia ismerte volna Sz. Bálintot, a gyilkosság nem a fia, hanem "maga a rendőr személye ellen" irányult. A gyilkos azt sem tudhatta, hogy Gamauf Jánost találja ott az éjszakában.

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.