Gábor Zsazsa meg akar halni

A régóta betegeskedő 94 éves színésznőt szombaton műtötték meg a gyulladást okozó gyomorszondája miatt, de úgy tűnik, újból műtőasztalra kell feküdnie. Ezt hallva Zsazsa összetört, és azt mondta férjének, hogy inkább meg akar halni.

A színésznőt szombaton kórházba kellett szállítani, mivel a mesterséges táplálásra szolgáló gyomorszonda begyulladt, amit azonnal meg kellett műteni – írja a mainap.hu.

Évek óta betegeskedik Gábor Zsazsa
Actress Zsa Zsa Gabor and her husband Frederic Prinz von Anhalt celebrate his 68th birthday in this June 18, 2011 publicity photo released to Reuters June 20, 2011. REUTERS/Jo/hn BlanchetteHandout (UNITED STATES - Tags: ENTERTAINMENT IMAGES OF THE DAY) FOR EDITORIAL USE ONLY. NOT FOR SALE FOR MARKETING OR ADVERTISING CAMPAIGNS. THIS IMAGE HAS BEEN SUPPLIED BY A THIRD PARTY. IT IS DISTRIBUTED, EXACTLY AS RECEIVED BY REUTERS, AS A SERVICE TO CLIENTS

Az operáció után úgy tűnt, a színésznő jobban van, azonban hamarosan jött a szomorú hír: a fellépő komplikációk miatt újabb műtétekre lesz szükség - mondta Frederic von Anhalt, a színésznő kilencedik férje.

A műtét után még reménykedtek, hogy Gábor Zsazsa hamarosan jobban lesz, de amikor a színésznő megtudta, hogy újabb műtétet akarnak végrehajtani rajta, teljesen összetört és közölte Anhalttal, hogy inkább meghal, mintsem hogy vállalja az újabb operációt.

- Természetesen nagyon megtörtem én is, de próbáltam ellenkezni, visszahozni az életkedvét. Megkérdeztem, hogy mi lesz így a karácsonnyal - mondta a herceg, aki nagyon szeretné, ha ez a minden bizonnyal utolsó közös karácsonyuk szép lenne: Küzdeni fogok érte, hogy nyugodt szívvel, boldogan hagyja el ezt a világot.

Bár az orvosok figyelmeztették a párt, hogy nincs sok esélye a műtétnek, és az altatás is kockázatos, Frederich hisz benne, hogy felesége fel fog épülni. - Fel fog ébredni és túl lesz rajta, együtt megcsináljuk, ő egy igazi harcos - mondta reménykedve.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.