Futóverseny miatt lezárások lesznek Budapest belvárosában

Futóverseny miatt ma délután forgalomkorlátozások lesznek érvényben Budapest belvárosában, módosul a 2-es villamos, a 83-as trolibusz, továbbá a 15-ös és a 115-ös busz közlekedése is.

Vasárnap kora délután tartják a Mikulásfutás elnevezésű versenyt, amelynek útvonala: Sóház utca, Fővám tér, Váci utca, Irányi utca, Március 15. tér, Petőfi téri lehajtó, Jane Haining rakpart, pesti alsó rakpart, Salkaházi Sára rakpart, Fővám tér.

A verseny miatt lezárják a közúti forgalom elől a Fővám tér Corvinus Egyetem előtti szakaszát 8 és 18 óra között, valamint időszakosan a Vámház körutat a Fővám térnél, az Irányi utcát, a pesti alsó rakpartot a Március 15. térnél, a Petőfi teret, valamint a rakpartot a Csarnok tér és az Eötvös tér között.

A lezárások közelében torlódás alakulhat ki.

A forgalomkorlátozások a közösségi közlekedést is érintik: várhatóan háromnegyed egy és háromnegyed négy között a 2-es villamos két szakaszon, megosztva közlekedik majd a Közvágóhídtól a Boráros térig, illetve a Jászai Mari tértől a Széchenyi István térig. Ugyanebben az időszakban a 83-as trolibusz a Fővám tér felé, valamint a 15-ös és 115-ös busz a Boráros tér felé módosított útvonalon halad

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.