Füredi frizuratolvaj: és fizetni ki fog?

Előfordul, hogy egyesek fizetés nélkül próbálnak kiosonni az étteremből vagy szállodából, de hogy valaki elrohanjon a friss frizurájával a fodrásztól, már szokatlanabb jelenség. Balatonfüreden viszont épp ezt történt a minap.

Két óra hosszát dolgozott az ötven év körüli, elhanyagolt, sárgás szőke hajú kuncsaft frizurájával  Barbara az egyik balatonfüredi fodrászszalonban, ám amikor fizetésre került a sor, a nő közölte, hogy neki erre nincs pénze, és kirohant az ajtón – adta hírül a Napló-Online.

Az asszony valószínűleg előre felkészült az akcióra, ugyanis nem a saját adatait adta meg, amikor bejelentkezett a szalonba.

A fodrászlány, aki még csupán kilenc hónapja dolgozik a szakmájában, tapasztaltabb kolléganőitől sem hallott még ilyen történetet, az elviharzó vendég mindenkit meglepett.
Barbara a Naplónak elmesélte: a vendég tőfestést és vágást kért tőle, mire ő tájékoztatta, hogy ez nem elég ahhoz, hogy egyenletes legyen a hajszíne. A nő ennek ellenére nem kérte a lány által javasolt eljárást, és aláírta, hogy saját felelősségére vállalja a tőfestét.

- Semmi szokatlant nem észleltem nála, nem volt ideges. Utólag még melírt is kért. Úgyhogy a végén fel lett számolva neki egy hajfestés, melírozás és vágás. Amikor kinyomtattam a blokkot, közölte, nem fogja kifizetni a 7500 forintot, mert tönkretettem a haját – emlékszik vissza a történtekre a fodrász. - Nem tettem tönkre a haját, én minőségi anyagokkal dolgozom, az ő kívánságát teljesítettem, és ezt elmondtam neki.

A vendéget ez nem hatotta meg különösképp és azzal érvelt, hogy nincs nála ennyi pénz, és ha csak azt is odaadja, ami a pénztárcájában lapul, akkor nem fog tudni ennivalót venni. Ez után a nő fogta magát, és kiviharzott az üzletből, nyomában Barbarával és a biztonsági őrrel, ám a „frizura tolvaj” a parkolóban kámforrá vált. A meglopott fodrász és az üzlet tulajdonosa ezt követően feljelentést tett a rendőrségen.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.