Fűnyíróval mészárolta le a munkaadója kiskacsáit

A floridai rendőrök állatkínzás vádjával tartóztatták le a kertészt, aki kétszer is fűnyíróval gázolt át a szerencsétlen madarakon.

A tizenegy kiskacsát éppen az anyjuk etette, amit a háromtagú család kíváncsian figyelt a wellingtoni ház ablakából. Ekkor azonban a huszonnégy éves kertészük, Jason Falbo fűnyírójával célba vette az állatokat, és egyenesen a kis madárcsalád felé hajtott.

A tulajdonosok sikoltozva futottak ki a házból, de Falbo nem hagyta ennyiben a szörnyű tettét, és miután egyszer áthajtott a kacsákon, megfordult és újra keresztülment a már kimúlt állatokon, közben pedig hangosan nevetett.

Négy kisállatnak sikerült elmenekülnie az őrült kacsagyilkos elől, de kettő később belefulladt számukra kialakított tavacskába. A család azonnal hívta a rendőröket – számol be az Independent –, akik állatkínzás vádjával letartóztatták a kertészt.

A kacsák tulajdonosait teljesen elborzasztotta Falbo tette: „Nem tudtam elhinni, hogy ez megtörtént. Ez egyszerűen undorító” – mondta a történtekről a családfő.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.