Fűnyíró alá esett egy kétéves kisfiú Gősfán

Súlyos sérüléseket szenvedett egy kétéves kisgyermek a Zala megyei Gősfán szombaton, a kora esti órákban. A kisfiú egy fűnyíró traktor alá esett be, melyet az édesanyja vezetett.

A rendőrség honlapján azt írja, augusztus 30-án 18 óra körüli időben egy vasboldogasszonyi nő fűnyíró traktorral dolgozott gősfai telkükön, mialatt kétéves kisfiúk az udvaron játszott, az édesapa pedig szintén az udvaron volt.

Amikor az anya észrevette, hogy a gyermek a fűnyíró alá esett, rögtön leállította a gépet. A szülők – miután kiszabadították a traktor alól – azonnal kórházba vitték gyermeküket, ahol megállapították, hogy nyolc napon túl gyógyuló, súlyos sérülést szenvedett.

A rendőrséget az ügyeletes orvos értesítette. A tanúkihallgatás során az édesanya elmondta, hogy a gyereket a baleset előtt többször figyelmeztette, hogy nem menjen a fűnyíró közelébe, amellyel ő egyébként nagyon lassan haladt.

A zalaegerszegi rendőrkapitányság gondatlanságból elkövetett súlyos testi sértés vétség gyanúja miatt indított eljárást az ügyben.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.