Fülbevalójával is Obamáért kampányol az énekesnő

Már javában zajlanak az Amerikai Egyesült Államok elnökjelölti vitái, ezért több híresség igyekszik kedvencéért minél őrültebb módon kampányolni.

Katy Perry amerikai popénekesnő például szó szerint a körmeivel küzd Barack Obama újraválasztásáért, legutóbbi az Egyesült Államok elnökének portréját festette rá körmeire. Obama három szamár szomszédságában szerepel az énekesnő kezén, ami azonban egyáltalán nem bírálat vagy gúny, hanem a Demokrata Párt állatlogója.

Elemzők szerint Obama a clevelandi előadással a kissé leült kampányt is fel akarta rázni
U.S. President Barack Obama speaks at a campaign event at Cuyahoga Community College in Cleveland, Ohio June 14, 2012. REUTERS/Kevin Lamarque (UNITED STATES - Tags: ELECTIONS POLITICS)

Obamának komoly rajongótábora van az énekesek körében, nemrégen Katy Perry mellett Bon Jovi, Stevie Wonder és Jennifer Hudson is fellépett egy Los Angelesben tartott koncerten.

Beyoncé Katy-nél talán még stílusosabb módon vallott politikai nézeteiről. Az énekesnőt a minap kézzel készített arany karika-fülbevalókkal a fülében fotózták le: a hatalmas kör hivatott Obama nevének első betűjét megformálni, míg a karika belsejében "csücsül" a név további része.

A TMZ azt is kiderítette, hogy a nem mindennapi darabot egy Puerto Ricó-i ékszerész, Erika Peña készítette. A múlt hétig mindössze 5 darabot sikerült belőle eladnia, ám ahogy Beyoncé ezzel az ékszerrel mutatkozott, több mint 1300-at elkapkodtak a 32 dolláros fülbevalóból. Az ötvösmester elmondta, a világ minden tájáról kapott megrendeléseket, Angliából, Svájcból, Chiléből és Argentínából is.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.