Fűkaszával fenyegette meg Dunakeszin a feleségét

Fűkaszával és csavarhúzóval fenyegette és nem engedte ki a lakásból feleségét egy férfi Dunakeszin.

A családi perpatvarról az asszony fia tett bejelentést személyesen a rendőrségen. A fiú nem akart konfrontálódni anyja férjével, kimászott titokban a lakás ablakén és egyenesen a kapitányságra ment segítségért.

Az 59 éves O. Bertalan elvette a neje mobiltelefonját majd motoros fűkaszával és egy csavarhúzóval kényszerítette az asszonyt arra, hogy a lakásban maradjon.

A járőrök a helyszínre érve többször becsöngettek a lakásba, mire az asszony és férje megjelentek a kapuban. A rendőrök kérésére a nő beengedte őket és megerősítette a fia állításait. Erre O. Bertalan elkezdett kiabálni, majd a rendőrökre támadt.  

A férfit a lakás egyik helyiségében kis idő elteltével elfogták és előállították a kapitányságon. Kiderült, az 59 éves férfi június 13-án este tíz óra után kezdett fűkaszával és csavarhúzóval fenyegetőzni, majd bezárta a lakás ajtaját, felesége mobiltelefonját elvette és azt ígérte neki, nyakon szúrja, ha értesíti a rendőrséget.

Az asszony fia másnap ment el bejelentést tenni. O. Bertalan jelenleg őrizetben van és kezdeményezték előzetes letartóztatását - írja honlapján a rendőrség.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.