Főznek az éheseknek

Az Age of Hope Gyermekvédelmi Alapítvány és a Kölyökclub a két ünnep között szegénysorú gyerekeknek kínál majd meleg ételt. Az akció sikeressége érdekében még mindig várják az adományokat.
Nagy volt az öröm a szervezet tavalyi akcióján
Nagy volt az öröm a szervezet tavalyi akcióján
 Facebook

Egy ideig úgy tűnt, hogy nemzeti minimum lesz az, hogy ne éhezhessen gyermek Magyarországon, ám a kormánypártok végül kifaroltak a kezdeményezés mellől. Ugyanakkor sokan vannak idehaza, akik politikai pártok igenje nélkül is már régen ezt tekintik a nemzeti minimumnak.

Ilyen például az Age of Hope Gyermekvédelmi Alapítvány, amely a két ünnep között a Csereháton és a Börzsönyben élő szerencsétlen sorsú gyermekeknek kínál majd meleg ételt. Igaz, támogatásra még szükségük van az akció sikeréhez (a részletek föllelhetők a szervezet Facebook-oldalán), ám a terv már készen áll. Merthogy nem csupán főznek a rászorulóknak, hanem adománygyűjtő programjuk keretében ezer gyereknek próbálják szebbé tenni a Karácsonyt. (Börzsöny térségében a Kölyökcub főz, csatlakozva az Age of Hope-hoz.)

Látva az Age of Hope aktivistáinak a menekültválság idején végzett munkáját, amellyel az ideérkező gyerekeknek próbáltak segíteni, reményt adni, igen jók az alapítvány esélyei...

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.