Forgalomkorlátozás lesz Csepelen futóverseny miatt a hétvégén

Forgalomkorlátozásra és a közösségi közlekedési járművek menetrendjének változására kell számítani vasárnap Budapest XXI. kerületében egy futóverseny miatt - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) pénteken az MTI-vel.

A Kossuth Lajos utcán a Csepel Plazától a Kossuth Lajos utca 63-as számig teljes lezárás, míg a II. Rákóczi Ferenc úton a bevásárlóközpont parkolójától a Szent Imre tér - Károli Gáspár utca - Popieluszko utca - Komáromi utca - Rákóczi tér - József Attila utca útvonalon részleges lezárás lesz.

A változások miatt módosított útvonalon közlekednek a 35-ös, a 36-os, a 148-as, a 151-es, a 152-es és a 159-es járatok, ezekre a módosított útvonalon a 71-es busz megállóiban, illetve az ideiglenes megállókban lehet felszállni.

Budapesten a hétvégén a Nemzeti Vágta miatt is lesz lezárás, szombaton és vasárnap több tömegközlekedési járat - így a 20E, a 30-as, a 30A, a 105-ös és a 230-as autóbuszok, valamint a 75-ös és a 79-es trolibuszok - útvonalának módosítására is számítani kell.

A Nagymező utcában és az Andrássy úton is forgalomkorlátozás lesz: az Ernst Fest és az Évadnyitó Pesti Broadway Fesztivál rendezvényei miatt szintén módosított útvonalon közlekedik majd a 70-es és a 78-as troli, a 105-ös autóbusz; a kisföldalatti pedig szombaton 18.30 és 22.30 között a Vörösmarty tér irányában nem áll meg az Opera megállóhelyen.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.