Elvették a Lexust Tarsoly lányaitól

Tarsoly Csaba lányainak is le kell mondaniuk a luxusról, a Quaestor-botrány kirobbanása és apjuk letartóztatása után ugyanis az általuk használt Lexus luxusautókat egy debreceni autókölcsönző emblémájával díszített Fordra kellett cserélniük.

A Blikk megkereste a cég vezetőjét, hogy megtudják, ki és mikortól bérelte a kocsit, ám a tulajdonos egyetlen kérdésükre sem válaszolt.

Parlamenti belépője és diplomata-útlevele is volt a letartóztatott Quaestor-vezérnek, a hivatalos okmány Szijjártó szerint „könnyítést jelentett az utazásnál”. Az útlevél visszavonását sem siette el, már három hete zajlott a nyomozás, mire a miniszter észbe kapott.

A riporter beszámolója szerint Tarsoly Csaba budai villája a Quaestor tulajdonosának előzetes letartóztatása óta lakatlan, a gyerekek elköltöztek az ingatlanból.

Papp Gábor, Tarsoly Csaba ügyvédje, a 210 milliárdos csalással gyanúsított cég jogi képviselője közölte, milliárdos vagyon áll a Quaestor-cégcsoport mögött, amelyek rendelkezésre állnak az ügyfelek kártalanításához, Tarsoly magánvagyonával kapcsolatban azonban nem árult el részleteket. Azt mondta, még nincs mindennel tisztában, így nem tudta megmondani a jogi státuszát annak a villának, amelyben a család mindeddig lakott, s értéke több százmillió forint.

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.