Folyton visszatért a tiszakécskei betörő

A tulajdonos tett bejelentést a rendőrségen 2015. december 5-én 13 órakor, hogy valaki az éjszaka folyamán betört a tiszakécskei nyaralójába, azonban az elkövető semmit sem lopott el. Viszont talált egy bőrkabátot és egy baltát, amely nem az ő tulajdona.

A tulaj 5 órával később visszament a nyaralóhoz, ahol látta, hogy valaki ismét járt ott, azonban már elvitte a televízióját, annak távirányítóját és a szomszédos telken talált egy tőle ellopott ágyneműkkel, tisztítószerrel és kozmetikumokkal teli zsákot - tudósított a Police.hu.

A rendőrök azt gyanították, hogy a tettes visszatér a hátrahagyott értékekért, ezért figyelték a környéket. Megérzésük néhány órán belül beigazolódott, este háromnegyed tízkor visszatért az illető a zsákért. A rendőrök azonban tetten érték és elfogták R. Róbertet.

A férfi 2015. december 4-én este 8-9 között egy baltával befeszítette a nyaraló ajtaját, hogy az éjszakát a házban töltse. A 32 éves gyanúsított másnap - a kabátját és a baltát ottfelejtve - távozott, de 2015. december 5-én délután visszatért, hogy ellopja a házban talált értékeket.

A tiszakécskei rendőrök R. Róbert helyi lakost őrizetbe vették. Magánlaksértés bűntett és lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki és kezdeményezték előzetes letartóztatásának indítványozását.
Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.