Folyóban találták meg a gyilkos fegyvert

A rendőrök megtalálták a Kettős-Körösben azt a lőfegyvert, amelyet a két héttel ezelőtti, két halálos áldozattal járó magyarbánhegyesi lövöldözéskor használhatott a gyanúsított.

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője, Albert István elmondta: kiterjesztett helyszíni szemlén találták meg a maroklőfegyvert, amelyet az eddig rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított használt. T. Lajos a bűncselekményt követően a fegyvert kidobta az autóból.

A rendőrség tanúként hallgatta ki a kórházban ápolt sértetteket, a továbbiakban a bűncselekmény elkövetésének körülményeit szakértők bevonásával vizsgálják.

Május 15-én egy 47 éves vésztői férfi Magyarbánhegyesen volt élettársának édesanyját és új párját halálosan, volt élettársát és volt élettársa anyjának élettársát pedig életveszélyesen megsebesítette. A férfi még aznap feladta magát, a bíróság másnap előzetes letartóztatásba helyezte.

A Békés Megyei Főügyészség több ember sérelmére elkövetett emberölés megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a férfi ellen.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.