Elkábítottak és elraboltak egy 17 éves lányt

A rendőrök szabadították ki azt a 17 éves lányt, akit elrabolt három férfi szombatra virradóra Újfehértón. Csak azután akarták elengedni, ha szexuális vágyaikat kielégíti, alapos a gyanú, hogy az elkövetők valamilyen tudatmódosító szert adtak neki.

Fülöp Gergely elmondta: a rendőrség telefonon kapott értesítést arról, hogy elraboltak egy fiatal lányt, akit egy  magánlakásba visznek. A kiérkező rendőrök női segélykiáltásokat és férfihangokat hallottak a házból, a bent lévők viszont a  felszólításra nem nyitottak ajtót. Csak akkor, amikor az ajtót a rendőrök be akarták törni.

A lány egy kocsmában ismerkedett össze a férfiakkal, akik  akarata ellenére a lakásban tartották, telefonját elvették, és csak azután akarták elengedni, ha szexuális vágyaikat kielégíti - tette  hozzá a szóvivő. 

A százados kitért arra: a lány a kihallgatása közben rosszul lett; hirtelen összefüggéstelenül, értelmetlenül kezdett beszélni, ezért orvoshoz vitték. Alapos gyanú merült fel arra vonatkozóan, hogy az elkövetők valamilyen tudatmódosító szert adtak neki, ezért az eljárásba szakértőt vonnak be.

A rendőrség  18 év alatti személy sérelmére elkövetett személyi szabadság  megsértésének megalapozott gyanújával őrizetbe vette a lakás 41 éves  tulajdonosát, valamint egy 27 és egy 32 éves férfit.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.