Fiatal fiúk égtek halálra Bicskén

Négy fiatal fiú égett halálra egy súlyos közlekedési balesetben Bicskénél. A 19 éves, állami gondozott sofőrnek csak néhány napja volt jogosítványa és kölcsönautót vezetett.

A baleset hétfő éjjel történt az 1-es főút 32-es kilométerszelvényénél. A ka­tasztrófavédelem tájékoztatása szerint az Opel Corsa megpördült, és feltehetően nagy sebességgel megcsúszott az úton, majd nekiütközött egy szemből érkező Volvónak. Mindkét autó kigyulladt.

A kocsiban négy fiatal ült, akik ki kellett vágni a roncsból, de olyan súlyosan összeégtek, hogy nem lehetett megmenteni az életüket. A  másik autó sofőrje könnyebb sérüléseket szenvedett.

A Bors megtudta, hogy a 19 éves sofőr, V. Martin a egyik barátja, L. Zoltán a bicskei gyermekotthon lakói voltak. A kocsiban hátul ült még a tatabányai B. Attila és a szintén bicskei M. Patrik. Ők négyen elválaszthatatlan barátok voltak.

A tragédia napján a fiúk Tatabányára mentek vásárolni, majd visszatértek a gyerekotthonba is, ám hogy este honnan hová tartottak, azt nem tudni.

Martinnak csak néhány napja volt jogosítványa, az autót a barátnője édesanyjától kapta kölcsön. A bulvárlap úgy tudja, Marin kőművesnek tanult és komoly tervei voltak a párjával.

Hogy mi okozta a balesetet, azt a rendőrség vizsgálja. A bicskei gyermekotthon épületére kitették a fekete zászlót, a tragédia súlyosan megrázta a bentlakókat, akik a lapnak azt nyilatkozták: Martin és Zoltán is jó srácok voltak.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.