Fesztiválozókat céloz a WAMP

A nyári fesztiválokon hordható ruhákra és kiegészítőkre koncentrál a vasárnapi WAMP dizájnvásár, amelyen több mint nyolcvan tervező kínálja legújabb kreációit a budapesti Erzsébet téri sétányon.
Az egyszerűséget kedvelők számára jól variálható és kényelmes ruhákat kínál az Alapdarab, míg a fiatalos holmik kedvelőit pamut felsőivel és vidám táskáival a Bosis várja a vásáron - olvasható a szervezők MTI-hez elküldött tájékoztatójában.

A Szputnyik vagány pólóival, a Musume pedig természetes anyagból készült, geometrikus mintákkal dekorált darabjaival lesz ott a kínálatban. Az extra megjelenésre vágyók a Camou printekkel díszített ruháiból és szoknyáiból vagy a fényes lakkos felületű EOSinE party táskáiból és szandáljaiból válogathatnak.

Az Inventino látványos fülbevalókkal, a WonderLAB standja pedig különféle ékszerekkel várja a dizájn iránt érdeklődőket, akik a Panyolium szárított gyümölcsökkel készült sütijét is megkóstolhatják.

A hónap dizájnere júliusban Ducsai Judit lett. A tervező főként táskákat és kiegészítőket készít nők és férfiak számára. Darabjait kifejezetten hétköznapi használatra tervezi. A vásáron legújabb kollekcióját, a fesztiválokon is praktikus és strapabíró FOLDED nevű színes, variálható táskáit mutatja be - írták a szervezők.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.