Férjhez ment a várandós Oscar-díjas színésznő

Halle Berry és Olivier Martinez egy franciaországi magánbirtok reneszánsz kastélyépületében fogadott egymásnak örök hűséget szombaton. A színésznő és párja első közös gyermeküket várják, Halle már a hetedik hónapban jár.

A US Weekly információi szerint a pár szombaton egy Párizstól 100 km-re fekvő kisváros kastélyában, szűk családi és baráti körben kelt egybe. A csodás fehér ruhát viselő ara oldtimer autóval érkezett a helyszínre. Délután negyed 5 körül került sor a polgári szertartásra, majd ez követte a templomi ceremónia fél 6-kor.

Halle Berry
Presenter Halle Berry poses in the photo room at the 67th annual Golden Globe Awards in Beverly Hills, California January 17, 2010. REUTERS/Lucy Nicholson (UNITED STATES) (GOLDENGLOBES-WINNERS - Tags: ENTERTAINMENT)

NOha az esküvőn nem volt sok vendég, a pár mégis nagyszabású lakodalmat tartott: a násznép a kápolna mellett felállított fehér sátrakban folytatta az ünneplést, ahol a vacsora felszolgálása után a vendégsereg táncolt és éjfélkor volt tűzijáték is.

A 46 éves színésznő 2010-ben kezdett el randizgatni a nála egy évvel idősebb Martinezzel, 2012 márciusában pedig bejelentették eljegyzésüket. Halle korábban öt éven át a modell Gabriel Aubry-val élt együtt, közös kislányuk, Nahla 2008-ban született.

A pár viszonya a szakítás után teljesen elmérgesedett, hosszú hónapokon át marakodtak gyermekük felügyeleti jogán, Halle Aubry erőszakos természete miatt azt szerette volna elérni, hogy a bíróság eltiltsa a Nahlát volt férjétől.

Halle jelenlegi és volt kedvese az tavaly hálaadási láthatás alkalmával még verekedésbe is keveredett: amikor Gabriel Aubry visszavitte Berry otthonába közös gyermeküket, a színésznő vőlegénye, Olivier Martinez arra kérte a férfit, lépjenek tovább. Aubry azonban megütötte, majd dulakodni kezdtek. Mindketten kórházba kerültek, Aubry bordatörést, arcsérülést és fejsérülést szenvedett, míg Martineznek a keze tört el, és a nyaka sérült meg. A verekedést kezdeményező Aubryt letartóztatták, de 20 ezer dollár óvadék ellenében szabadon távozhatott.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.