Férjét akarta lelőni, végül inkább lányait ölte meg

Egész családját összehívta Christy Sheats múlt pénteken, majd lövöldözni kezdett fulsheari otthonukban. A rendőrség tudni véli, mi áll a nő tettének hátterében.

Christy Sheats és férje, Jason egy ideje külön éltek, így a férfi azt hitte a nő azt szeretné elmondani két lányuknak, hogy elválnak. A szülők, a 17 éves Madison és a 22 éves Taylor a nappaliban voltak, amikor a fegyvertartást lelkesen támogató anya előrántott fegyvert és lőni kezdett - számolt be a CNN.

Először Taylort lőtte hátba egyetlen lövéssel, majd Madisont lőtte nyakon. A férjnek sikerült a kanapé mögé menekülnie és kivinnie a lányait a házból, ahol mindkét gyerek összeesett. Taylor a helyszínen életét vesztette. Madisont mentőhelikopterrel szállították kórházba, ott halt meg. A helyszínre érkező rendőrök megpróbálták rávenni a nőt, hogy dobja el a fegyverét. Miután erre nem volt hajlandó, az egyik rendőr egyetlen lövéssel megölte Christy Sheatset.

A pénteki kettős gyilkosság részleteit Troy E. Nehls seriff ismertette egy sajtókonferencián. A rendőrség úgy gondolja, az elsődleges célpont a férj lehetett. Christy Sheats valószínűleg az ő megölését tervezte, később azonban arra a döntésre jutott, hogy helyette a közös gyerekeikkel végez, ezzel szenvedést okozva a férfinak. 

Christy Sheatsnek elegendő alkalma és ideje volt, hogy megölje a férjét, azonban mégsem tette - jelentette ki Nehls.

 

"Jason Sheats azt állítja, Christy tudta, mennyire szereti a lányait és hogy ők is mennyire szeretik - idézte a férj szavait Nehls. "Azzal, hogy meggyilkolta a gyerekeit arra ítélte a férfit, hogy egész hátralévő életében ezzel a szörnyű emlékkel kelljen élnie."

Jason Sheats tájékoztatta a rendőröket arról, hogy felesége depresszióban szenvedett. Többféle, receptre kapható gyógyszert is szedett és terápiára járt. Háromszor is bejelentkezett egy mentális betegeket kezelő magánintézménybe öngyilkossági kísérletei miatt.

A férfi szerint felesége akkor kezdett el lecsúszni a lejtőn, amikor 2012-ben meghalt a nagyapja, aki nagyon közel állt hozzá. Tőle kapta a fegyvereit is. Két hónappal később Christy édesanyja is elhunyt, ami tovább rontotta az állapotát.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.