Férje holtteste mellett találták meg a sivatagban

Két hétig keresték a hatóságok azt a nyugdíjas párt, akiknek az autója a lakott területektől távol robbant le a dél-kaliforniai sivatagban. A feleség túlélte, de a férj meghalt, mire megérkezett a segítség.

A 68 éves Dianna Bedwell és 79 éves férje, Cecil Knutson nem ehetett mást két héten keresztül, mint némi narancsot és egy pitét. Hogy ne haljanak szomjan, esővizet gyűjtögettek, de Cecil számára már így is túl későn érkezett a segítség.

Az autóban kuporgó asszonyt és a halott férfit vasárnap délután találták meg egy cserkésztábor közelében, a Los Coyotes indián rezervátumban, San Diegótól több mint 100 kilométerre. A pár két héttel ezelőtt tűnt el. Az autójuk sűrű, bozótos területen robbant le, így a helikopteres keresőcsoport nem vette észre. A Guardian úgy tudja, hogy a házaspár eltévedt.

Ken Nelson hadnagy elmondása szerint az autó nagyon messze volt az úttól és a kitaposott ösvényektől, azon is csodálkoztak, hogy egyáltalán olyan messzire eljutottak az autójukkal azon a vad vidéken. A mentőcsapat is terepjáróval tudta csak megközelíteni őket.

Dianna Bedwellt és Cecil Knutsont május 10-én látták utoljára egy kaszinóból kifelé menet Valley Centerben. Távozásukat rögzítette a játékterem biztonsági kamerája. A pár anyák napi vacsorára volt hivatalos Palm Springsbe, de nem érkeztek meg.

A nyugdíjas pár családja Facebook-oldalt is létrehozott annak érdekében, hogy minél több emberhez eljusson az eltűnésük híre. Miután édesanyja élve előkerült, Robert Acosta azt nyilatkozta: most csak az anyukájával akar foglalkozni, aki két hetet töltött a semmi közepén. Dianna Bedwell még kórházban van, és leszámítva egy 10 perces rendőrségi kikérdezést, nem beszélt senkivel. Az asszony egyébként cukorbeteg. Hogy Cecil halálát mi okozta, azt majd a boncolás deríti ki.

Az asszony és a férfi 25 éve voltak házasok, mind a ketten iskolabuszt vezettek.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.