Fényes nappal késeltek halálra egy testvérpárt

Egy szupermarket közelében támadta meg a feleségét és annak húgát egy férfi Stájerországban. 

A huszonkilenc és harmincéves nőt hétfőn kora délután az egyikük különélő férje támadta meg a kapfenbergi szupermarket közelében. A 33 éves férfi egy összecsukható késsel több szúrt sebet ejtett mindkét nőn, akik a helyszínen belehaltak a sérüléseikbe – írta a Local

Egy járókelő a nők segítségére sietett, mire a támadó őt is megsebesítette, kórházba kellett szállítani. 

A férj elmenekült a helyszínről, a rendőrök azonban egy közeli autójavítóban elkapták és letartóztatták. A fegyverként használt kést eldobta. A rendőröknek mindössze annyit mondott, azért támadta meg a két nőt, mert megromlott a házassága. Egyelőre nem tudni, hogy az eset idején valamilyen kábítószer hatása alatt állt-e, illetve valamilyen pszichotikus rohama volt-e. Az idősebbik nő három általános iskolás gyereket hagyott maga után.

„Volt ott egy férfi, vörös pólóban, aki teljesen kiborult, aztán véres kézzel elmenekült” – mesélte az egyik szemtanú, Eva Pichler a Kleine Zeitung napilapnak. A támadó férj egyik ismerőse azt mondta az ÖSTERREICH című lapnak, hogy reggel a férfi bejelentette, hogy mind hallani fognak róla még aznap. A munkanélküli férfi két éve felvette a muzulmán vallást.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.