Féltékenységből gyújtotta föl a dinnyeárust

Gyúlékony anyaggal locsoltak le és felgyújtottak egy embert kedd reggel a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Tiszavasvári és Tiszalök közötti úton; a súlyosan megsérült nőt mentőhelikopterrel szállították kórházba.

A rendőrség honlapján olvasható közlemény szerint az út mentén dinnyét árusító 37 éves nőt volt élettársa féltékenységből gyújtotta fel.

Mentőhelikopter szállítja el azt a 37 éves dinnyét árusító nőt, akit előzőleg a Tiszavasvári és Tiszalök közötti úton volt élettársa féltékenységből lelocsolta gyúlékony anyaggal, majd felgyújtotta
Tiszalök, 2009. július 28. Mentőhelikopter szállítja el azt a 37 éves dinnyét árusító nőt, akit előzőleg a Tiszavasvári és Tiszalök közötti úton volt élettársa féltékenységből lelocsolta gyúlékony anyaggal, majd felgyújtotta. A tüzet egy szemtanú oltotta el. A nőt, aki a testfelületének harminc százalékán szenvedett égést, súlyos állapotban szállították mentőhelikopterrel a miskolci kórházba. A feltételezett elkövetőt a helyszín közelében elfogták, a rendőrség emberölés kísérletének megalapozott gyanújával indított eljárást ellene. MTI Fotó: Taipusz Attila

A tüzet egy szemtanú oltotta el; a sérültet Miskolcra szállították kórházba - tették hozzá.

A feltételezett elkövetőt a helyszín közelében elfogták. A rendőrség emberölés kísérletének megalapozott gyanújával indított eljárást ellene.

 

 

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.