Féltékenységből ütötte el a felesége főnökét

Az esztergomi férfi neje nagyon jóban volt főnökével, közösen indultak kirándulni. Ekkor megjelent a feldúlt férj, és eldurvultak a dolgok – írja a kemma.hu.

A Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség emberölés bűntettének kísérlete miatt vádat emelt a 45 éves esztergomi férfivel szemben – közölte a kemma.hu-val Reszl Ildikó megyei főügyész. A férfi felesége munkavállalóként a sértettnél dolgozott, bizalmas, baráti viszony alakult ki köztük, emiatt a férj féltékeny volt, illetve haragudott az asszony főnökére. A főnök, a feleség, és még két munkatársuk tavaly október 2-án kirándulni indultak, ezért az asszony szendvicseket készített főnökénél. A dühös férj váratlanul megjelent a főnök lakásánál, rátámadt a lépcsőházból kilépő férfire, dulakodtak, közben egy lakó hívta a rendőrséget, akik a helyszínen intézkedtek.

Ezt követően a főnök és az asszony Kesztölcre autóztak a másik két munkatársukért. A sértett kesztölci háza előtt egy kisteherautóval váratlanul ismét megjelent a férj, óriási patáliát csapott, és durván összeveszett az asszony főnökével. A főnök gyalogosan elindult, s ezt a férj észrevette, beletaposott a gázba, és nekivezette a gépkocsiját az úttesten gyalogoló sértettnek. A férfi eredménytelenül próbált félreállni, mivel a férj szemből elütötte, majd továbbhajtott. A mentőket az egyik lakó értesítette. A férfi által az elütéssel okozott sérülések alkalmasak voltak az emberélet kioltására – írta közleményében Reszl Ildikó. Az elkövetővel szemben a főügyészség börtönbüntetés kiszabását indítványozta.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.