Félmilliós nyomravezetői díj a veszprémi bankrablás ügyében

Félmillió forint nyomravezetői díjat ajánlott fel a veszprémi bankrablás ügyében a rendőrség és a pénzintézet - közölte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője szerdán az MTI-vel.

Kómár Viktória felidézte: február 24-én egy fiatal férfi egy veszprémi bankfiókban fegyvernek látszó tárggyal a kezében a pénztárban lévő készpénz átadását követelte, majd a kapott pénzzel elmenekült. A főkapitányság az ügyben fegyveres rablás bűntettének a gyanúja miatt folytat eljárást ismeretlen tettes ellen.

Az elkövető körülbelül 170 centiméter magas, a támadás idején fekete baseballsapkát, sötétkék kabátot, világoskék farmernadrágot, fekete félcipőt viselt, s az arcát egy fekete sállal takarta el - írta a szóvivő.

Kitért arra is: az eljáró hatóság szükség esetén megteszi a szükséges intézkedéseket a tanú védelmére; a rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli.

Kómár Viktória tájékoztatott arról is, hogy mivel Veszprémben tavaly december óta több fegyveres rablás is történt, a cselekmények felderítésére a bűnügyi osztály hatfős nyomozócsoportot állított fel.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.