Keresik a kopasz audist, aki összevert két gyalogost

Életveszélyes állapotban van az a somogyhatvani férfi, akit a hét végén összevert egy feldühödött autós.

Zsobrák Péter, a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője érdeklődésünkre elmondta: szombaton délután egy világos színű Audi áthajtott Somogyhatvanon, s mivel az út szélén sétáló, két helybéli férfi úgy vélte, hogy az autó túl gyorsan megy, ezért lassabb haladásra intették a jármű vezetőjét. Az audis ezt követően megállt, visszatolatott, kiugrott a kocsijából és nekiesett a két, gyenge fizikumú embernek. Egyiküket megpofozta, mire az beleesett az árokba, a másik férfit pedig eszméletlenre verte és rugdosta. Ezután az audis elhajtott a helyszínről.

A megpofozott 54 éves férfi megúszta az incidenst könnyű sérüléssel, tíz esztendővel fiatalabb társa viszont azóta is kómában van. A rendőrség életveszélyt okozó testi sértés gyanújával keresi a gyalogosok bántalmazóját. A tanúk szerint a támadó 190 centi magas, kisportolt testalkatú, kopaszra nyírt férfi.

Tóth Lajos, Somogyhatvan polgármestere elmondta: kómában fekvő falubelijének elrepedt az egyik csigolyája, és az agyában vérömleny keletkezett. Az összevert férfi családos ember, s három gyermekéről kell gondoskodnia - tudtuk meg a polgármestertől.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.