Élve temették el a menyasszonyt

Hangokat hallott a temetőben egy 16 évesen eltemetett hondurasi lány férje. A friss sírhant alól érkező segélykiáltást és dörömbölést hallva, a fiatalember, Rudy Gonzales fellármázta a családot, és feltörték az egy nappal korábban eltemetett Neysi Perez betonkriptáját - számolt be a The Independent.

A jelenlévők szerint betört a koporsó üvegablaka, és hámsérülések voltak a halott lány ujjain. A még melegnek tűnő testet visszavitték a kórházba, ahonnan egy nappal korábban kiadták, ám az orvosok nem találtak életjelet, illetve nem tudták újraéleszteni a menyasszonyi ruhájában eltemetett lányt.

Neysi első halála nem kevésbé volt különös, mint a második. A lány pánikrohamot kapott, amikor házuk közelében lövöldözés tört ki az utcán. Mivel habzani kezdett a szája, szülei arra gyanakodtak, hogy gonosz szellemek szállták meg, és papot hívtak hozzá. Csak akkor vitték kórházba, amikor megszűntek az életjelei, s az orvosok rövid úton halottnak nyilvánították.

Családja szerint Neysi még élt, amikor először eltemették. Az orvosok sem zárják ki, hogy a pánikrohamra szervezete teljes bénultsággal reagált.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.