Feldarabolta férjét, a maradványokat a táskájában cipelte

A 63 éves nagymama a családnak az állította, férje egy fiatalabb nővel Floridába szökött, pedig valójában megölte és feldarabolta a férfit.

Az Atlantic megyei főügyészség gyilkosság vádjában bűnösben találta a 63 éves nőt. Loretta Burroughs ugyanis bedrogozta, aztán pedig hidegvérrel megölte a férjét, Danielt még 2007 augusztusában. Ahelyett azonban, hogy megpróbált volna valahogyan megszabadulni a holttesttől, inkább feldarabolta, és a maradványokat a lakás különböző pontjain szemeteszsákokban rejtette el. A koponyát és az alsó állkapocscsontot például a kézitáskájában hordozta.

A nő a családnak azt mondta, Daniel a szeretőjével, egy fiatalabb nővel szökött meg New Jersey-i otthonukból, a férfi bátyja azonban nem akarta elhinni a történetet és jelentette a rendőrségnek az eltűnést - írja a Mirror.

A nő még akkor is abban a hitben volt, hogy megússza a gyilkosságot, amikor a nyomozók beállítottak hozzá és házkutatást tartottak nála. A törvényszéki patológus a tárgyaláson elmondta, a testrészeket nejlonzacskókba csomagolva találták meg, a zacskókba pedig Loretta légfrissítőket tett, hogy így fedje el az oszlásnak indult testrészek bűzét.

A toxikológiai vizsgálatok különféle amfetamin-származékokat mutattak ki a maradványokból, és a szakértők azt is egyértelműen megállapították, hogy a nő nem sokkal a gyilkosság után darabolta fel Danielt.

Az esküdtszéknek mindössze két óra kellett, hogy elsőfokon bűnösnek találják Lorettát, aki az április 22-i ítélethirdetésig börtönben marad.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.