Felbőszült nézők: a műsorvezető, aki tönkretette a karácsonyt

Egy chicagói műsorvezető maga ellen fordította a város szülői közösségét, amikor egy hírműsorban bejelentette, hogy a Mikulás nem létezik.

Robin Robinson, aki 1987 óta dolgozik a Fox Chicago televíziós csatornánál, úgy gondolta, hogy időben közölni kell a gyerekekkel, hogy a piros ruhás öregúr egy kitalált személy: – A gyerekek azért teszik túl magasra a lécet, amikor ajándékokról van szó. Tudják, hogy a szüleik nem tudják kifizetni, ezért mit csinálnak? Kérik a piros ruhás embertől. Nincs Mikulás!

A magából kikelt bemondó később bocsánatot kért a nézőktől egy másik műsorban. Robinson kanosszajárása itt nem ért véget: Facebook-kommenteket olvasott fel magáról, később pedig néhány feldühödött nézővel személyesen is találkozott a Michigan Avenue-n.

Kevesen ugyan, de akadtak, akik megvédték a műsorvezetőt. Az ellentábor úgy vélte: a sokszor erőszakos tartalmú, késő esti híreket amúgy is csak érett fiatalok nézhetnék.

Hozzánk is megérkezett a mikulás. Nálunk még nem szabadult el a grincs
Budapest, 2011. december 2. Joulupukki, a finn Mikulás az őt fogadó gyerekek között integet, miután megérkezett a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre. MTI Fotó: Földi Imre
Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.