Felakasztotta magát, miután barátja bántalmazta

Lisa Moller egy csajos estét töltött el legjobb barátnője társaságában. Bűne – már ha annak nevezhető – csak annyi volt, hogy végül nem azon a helyen iszogattak, amit barátjának előre mondott. Emiatt barátja hazugnak nevezte őt, és verbálisan bántalmazta. A kétgyermekes anyát másnap felakasztva találták meg házuk padlásán.

A harmincöt éves Lisa csúnyán összeveszett harmincegy éves barátjával, miután késő éjszaka hazaért a legjobb barátnőjével töltött iszogatásból. A férfi arról kérdezte párját, merre járt, és amikor az közölte, hol volt, hazugnak nevezte őt, mindennek lehordta.

Lisa két gyermeket nevelt, akik nagyszüleiknél töltötték az éjszakát, míg anyjuk jól érezte magát. Így a veszekedés során csak ketten voltak barátjával a házban. Hosszas vita után a nő kizárta párját a házból, mire a szomszédok értesítették a rendőrséget – írja az esetről a Mirror.

Az egyik szomszéd elmondása szerint a férfi többször is hazugnak nevezte barátnőjét, és azt mondta, nem hagyja, hogy egy másik férfi bántsa őt.

A hatóságok húsz percig próbálták felvenni a kapcsolatot a házban lévő nővel, de mivel az nem válaszolt, a rendőrök a nő barátját elvitték a udvarról, és figyelmeztették, hogy ha visszamegy, letartóztatják. A férfi azonban aggódni kezdett, és reggel betört a házba. Ekkor talált rá Lisára, aki felakasztotta magát a padláson.

A halottkémnek nincs kétsége afelől, hogy a nő barátja kontrollmániás volt, és ellenőrizni akarta barátnőjét, akit verbálisan bántalmazott, de fizikai bántalmazásnak nem volt nyoma a nő testén. A tragédiát a rendőrség sem tudta volna megakadályozni, hiszen nem látták erőszakos behatolás nyomait, ezért nem mehettek be a házba, mikor a szomszédok értesítették őket. A hatóságok még vizsgálódnak az ügyben, de annyi bizonyos, Lisa önkezével vetett véget életének.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.