Felakasztotta magát egy fiatal az egri pszichiátrián

Az édesapa szerint 26 éves fia még most is élne, ha az ápolók nem munkaidőben Facebookoznának, s nem a körmüket festenék.

Felakasztotta magát egy 26 éves fiatal az egri pszichiátrián. A férfi depressziós volt, de a szülők szerint még most is élne, ha a kórház ápolói nem hibáznak, és jobban figyelnek rá.

A fiatal édesanyja a Tényeknek elmondta, nem tudja feldolgozni a fia elvesztését, aki három hete került az egri pszichiátriára. A férfi depressziós volt és kezelésekre szorult, ezért vitték be szülei.

Az apa szerint kezdettől fogva rosszul bántak a gyerekével. Fiát már az elején az ágyhoz bilincselték, s a család hiába próbált beszélni az orvosokkal, nem sikerült nekik.

A fiatal nővére látta élve utoljára Györgyöt, aki másnap felakasztotta magát. A család azóta sem kapott felvilágosítást, hogy történhetett az eset. A szülők szerint a kórház hibája, ami történt, ezért feljelentést tettek a rendőrségen.

A Tények próbálta elérni a kórházat is, de csak egy közleményt adtak ki, melyben azt írják, hogy ők nem hibáztak. A szörnyű eseménynél valószínűleg külső körülmények játszottak szerepet. A közlemény szerint az öngyilkosság olyan helyen történt, ahol a nővérek nem tartózkodhatnak.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.