Feladta magát a bankrabló

Önként jelentkezett a rendőrségen az a férfi, aki késsel próbálta meg kirabolni az egyik fővárosi bankfiókot kedd reggel, ám pénz nélkül menekült el a helyszínről.

A támadó nem sokkal kilenc óra előtt lépett be a XII. kerületi Böszörményi út egyik pénzintézetébe; a pultnál ülő ügyfél nyakának kést szorított, és arra szólította fel az alkalmazottakat, hogy a hozzájuk dobott táskába tegyék a hozzáférhető pénzt - mondta reggel Papp Judit, a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) sajtóügyeletese. A biztonsági őrnek sikerült közbeavatkoznia, mire a férfi zsákmány nélkül egy személygépkocsival menekült el a helyszínről.

A rendőrségi honlapon közzétett délutáni tájékoztatás szerint a kerületi kapitányság és a rablási osztály nyomozói rövid időn belül azonosították az elkövetőt, és megkezdték a felkutatását.

A 30 éves férfi, amint értesült arról, hogy a nyomozók keresik, nem sokkal a bűncselekmény elkövetése után önként jelentkezett a rendőrségen. Kihallgatása őrizetbe vétele mellett megkezdődött.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.