Feladta magát a vasárnapi lövöldözés miatt körözött férfi

Feladta magát a rendőrségen hétfőn az a férfi, aki ellen országos elfogatóparancsot adott ki a budapesti XIII. kerületi rendőrkapitányság. A 29 éves R. A. a gyanú szerint vasárnap délután kést rántott egy Váci úti szórakozóhelyen.

"Az elkövetéssel megalapozottan gyanúsítható" férfi önként jelentkezett a XIII. kerületi rendőrkapitányságon - írta az MTI-hez eljuttatott közleményében az Országos Rendőr-főkapitányság. Ügyvédjével érkezett, a kihallgatása jelenleg is tart.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) csoportosan elkövetett garázdaság bűntettének megalapozott gyanúja miatt eljárást indított a törökszentmiklósi R. A. ellen.

A rendőrség korábbi tájékoztatása szerint a férfi egy körülbelül nyolctagú társasággal, a biztonsági őrök tiltása ellenére akart bemenni a szórakozóhelyre. Szóváltásba keveredett az őrökkel, később dulakodni kezdtek, majd a férfi kést rántott. Az egyik biztonsági őr erre a nála lévő gázriasztófegyverrel több lövést adott le. A lövések során nem sérült meg senki. A gyanúsított és társai egy taxival menekültek el a helyszínről.

A XIII. kerületi rendőrkapitányság országos elfogatóparancsot adott ki a törökszentmiklósi férfi ellen.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.