Fehérváron keresik Sztojkát a rendőrök

A veszprémi gyilkosság miatt körözött Sztojka Ivánt keresve átkutatták Székesfehérváron a Fejér Megyei Szent György Kórházat szerdán a  rendőrök, de a gyanúsítottat nem találták meg - közölte az MTI-vel a rendőrség.

A kutatásra azért került sor, mert a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság olyan lakossági bejelentést kapott, amely szerint a nemzetközi körözéssel keresett férfi Székesfehérváron van, s egy megadott típusú és rendszámú gépkocsival közlekedik - mondta  el a főkapitányság szóvivője.

Az autót a kórház közelében állították meg és vonták ellenőrzés  alá, de Sztojka Iván nem volt a kocsiban. Az autóban ülő három férfit meghallgatták, de azok nem semmilyen  érdemleges információval nem tudtak szolgálni a gyanúsított  tartózkodási helyéről, s azt is tagadták, hogy a férfi a kocsiban tartózkodott volna - közölte Németh-Kész Mónika rendőr százados.

Közben a Veszprém megyei önkormányzat tagjai képviselői keretük terhére felajánlottak további 1 millió forintot a rendőrségnek a Sztojka Iván elfogása érdekében kitűzött nyomravezetői díj megemelésére. Így már kétmilliót ér Sztojka, azaz ekkora jutalmat kap, akinek érdemi információja alapján elfogják.

Sztojka Iván
Sztojka Iván
Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.