Fegyveres rablás egy hódmezővásárhelyi kocsmában

Fegyverrel raboltak ki egy hódmezővásárhelyi kocsmát szombaton éjszaka, az elkövetőt rövid idő alatt azonosították és előállították a rendőrök – tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője vasárnap az MTI-t.
Szenti Szabolcs közölte, röviddel éjfél után értesítették a rendőrséget, hogy egy férfi a kezében egy fegyverrel - vagy annak utánzatával - hadonászott Hódmezővásárhelyen az egyik belvárosi szórakozóhely előtt. A kiérkező rendőrök a zavart állapotban lévő, 24 éves földeáki férfihoz mentőt hívtak, akik kórházba vitték. Az egyenruhások a férfitől lefoglalták a fegyvert, egy kést, valamint egy acélbetéttel megerősített edzőkesztyűt, amihez két acéldrót volt erősítve.

Vasárnap reggel egy nyugdíjas rendőrjelentette be, hogy egy helyi kocsma tulajdonosa egy fegyveres rablásról értesítette. A nyomozás jelenlegi adatai szerint az akkor még ismeretlen férfi szombaton este kilenckor bement az italozóba, ahol fegyverrel pénzt követelt. A támadás során nem sérült meg senki, a gyanúsított némi készpénzzel elmenekült. A sértett elmondása szerint az elkövető kezén lévő kesztyűből acéldrótok lógtak ki. A rendőrök ez alapján a földeáki férfit előállították a kórházból – közölte az őrnagy.

A férfi ellen - őrizetbe vétele mellett - fegyveresen elkövetett rablás és garázdaság bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás. A rendőrség kezdeményezte a bűncselekmények elkövetését elismerő gyanúsított előzetes letartóztatását – tudatta a szóvivő.

Top cikkek
Érdemes elolvasni
Vélemény
NOL Piactér

Tisztelt Olvasó!

A nol.hu a továbbiakban archívumként működik, a tartalma nem frissül, és az egyes írások nem kommentelhetőek.

Mediaworks Hungary Zrt.